thuis

Restaurant

Met smaak genieten van mooie gerechten

Lekker nieuw!

Restaurant Het Meer

Schuif aan in ons gloednieuwe à la carte restaurant! Geniet in hartje Vledder van je ontbijt, lunch, een heerlijk diner of even een tussendoortje, terwijl je je comfortabel ontspant in een interieur met oogstrelende looks.

Het terras is weer geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Helaas zijn we verder nog steeds gesloten, maar net als jullie, kunnen we niet wachten om elkaar weer te zien. Tot snel!

High tea deals

Vanaf 5 personen

High Tea en gezellig bowlen

Te boeken op alle dagen, tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Het arrangement start met een uurtje bowlen en 1 kopje koffie/thee. Aansluitend serveren wij in ons restaurant één van onze uitgebreide tea’s: de High Tea ‘Het meer’ of de High Tea Luxe.

High Tea ‘Het Meer’ € 22,50
 p.p.

(zonder bowling € 17,50 p.p.)

Vooraf: Een proeverij van 2 verschillende soepjes

Hartige gang: Diverse sandwiches, mini quiche’s en gevuld eitje met roerei
Zoete gang: Huisgemaakte brownie met noten, scones met clotted cream, bonbons, pralinés, macaron, mini cheesecake en chocolade eclairs

High Tea Luxe € 27,50
 p.p.

(zonder bowling € 22,50 p.p.)

Vooraf: Deze high tea start met een gezellig glaasje bubbels


Proeverij: Vervolgens serveren wij een proeverij van 3 verschillende soepjes
Hartige gang: Tempura garnalen, mini clubsandwich, tunnbröd zalm met bieslookroomkaas en komkommer, gefrituurde kaasstengel met zoetzure saus, gevuld eitje met roerei, mini quiche en een waldkorn bolletje met geitenkaas en honing.

Zoete gang: Huisgemaakte brownie met noten, scones met clotted cream, bonbons, pralinés, macaron, mini cheesecake en chocolade eclairs

Ter afsluiting: Vers fruit

Speficieke vraag of wens?

Heb je een specifieke wens voor een feestje, clubavond etc. Schrijf ons een mail met je wensen en we komen er spoedig op terug.

    Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees hier ons privacystatement.