thuis

RegioKado uitgereikt

RegioKado uitgereikt

18 juli 2019

Villa-cura-Het_meer-site

RegioKado naar logeerhuis Villa Cura

Cheque van Bowling en Restaurant Het Meer uitgereikt

RegioKado doneert elke maand 350 euro aan een regionaal goed doel waar het publiek op kan stemmen. Winnaar van deze maand is Villa Cura, logeergezin voor kinderen met ernstige beperkingen.

Vogelnestschommel
Het sponsorbedrag is gisteravond door Harrie de Jong van Bowling en Restaurant Het Meer uitgereikt aan Villa Cura in Meppel, dat met het geld de sfeervolle tuin kan gaan uitbreiden met een vogelnestschommel. Behalve van de gezellige veranda, jacuzzi en loungebank kunnen Wiranda Muurling en Ilona Koudenburg van Villa Cura hun patiƫntjes straks ook veilig en ontspannen van deze speciale schommel laten genieten.

Zorg en begeleiding
Villa Cura biedt zorg, begeleiding en activiteiten voor rolstoelgebonden kinderen en jongeren met zowel een verstandelijke als een lichamelijke beperking. Sfeer en beleving zijn heel belangrijk voor deze extra sensitieve patiƫntjes. Er zijn verschillende mogelijkheden bij Villa Cura, bijvoorbeeld als meeleefgezin voor jongeren die niet meer thuis kunnen wonen of als logeeropvang tijdens de vakantie. villa Cura