thuis

Nominaties RegioKado nr. 4 bekend

Nominaties RegioKado nr. 4 bekend

21 juni 2019

Genomineerde-gezinnen

Dit zijn de nieuwste RegioKado nominaties

RegioKado doneert ook deze maand 350 euro aan een regionaal goed doel. Het publiek kan deze editie stemmen op twee bijzondere initiatieven.

logeerhuis-Villa-Cura


Vogelnestschommel voor logeerhuis Villa Cura

Wiranda en Ilona van logeergezin Villa Cura vangen in de weekenden en vakanties rolstoelgebonden kinderen met een ernstige meervoudige beperking op. Sfeer en beleving zijn voor deze extra sensitieve patientjes heel belangrijk. Deze zomer wil Villa Cura de speciale faciliteiten graag uitbreiden met een vogelnestschommel, waarin de patiëntjes ontspannen van de buitenlucht kunnen genieten.

Le-Rucher


Opvang van internationale hulpverleners

Een grote groep vrienden en familie uit Hasselt, Meppel, Ruinerwold en Steenwijk ondersteunt de familie van Hasselt. Deze familie, die op dit moment in Genève woont, vangt hulpverleners en zendingswerkers uit alle delen van de wereld op. Het gaat om mensen die na vaak ingrijpende omstandigheden een tijdje extra verzorging en begeleiding nodig hebben. Een waardevol initiatief vanuit deze regio, met internationale uitstraling.

 Stem op facebook.nl/hetmeer

Op facebook.com/HetMeerVledder kan iedereen stemmen. De nominatie met de meeste stemmen krijgt 350 euro uitgereikt in aanwezigheid van de regionale pers. Het Meer in Vledder is de jongste telg van het 35-jarige jarige hotel Brinkzicht en viert deze mijlpaal met de actie RegioKado. Daarbij wordt in 2019 in totaal tien keer het RegioKado uitgereikt.