thuis

Nominaties RegioKado nr. 2 bekend

Nominaties RegioKado nr. 2 bekend

22 maart 2019

Kandidaten Regio Kado 2 bekend

Bowling en Restaurant Het Meer geeft weer 350 euro cadeau

RegioKado doneert elke maand 350 euro aan een aansprekend regionaal initiatief. Het publiek kan deze editie stemmen op een met graffitikunst verfraaide fietstunnel en een huiskamer die jong en oud verbindt.


Plan fietstunnel Oldeholtpade

Buurtbewoners willen heel graag de verwaarloosde fietstunnel onder de Stellingenweg bij Oldeholtpade opknappen. Samen met de Stichting Aerosol Drachten en de oudere schooljeugd van O.B.S. De Striepe wordt de fietstunnel grondig aangepakt. Door graffitikunst te gebruiken en jongeren erbij te betrekken is de kans groter op een blijvend mooie, vandalismevrije fietstunnel.

Plan huiskamer in Boijl

Het idee is om een gezellige en levendige plek te creëren die de onderlinge verbondenheid in Boijl behoudt en versterkt. Jong en oud komen hier samen en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Dorpshuis de Tille heeft hiervoor een beschikbare ruimte, die prima geschikt is om door vrijwilligers te verbouwen en in te richten tot huiskamer en trefpunt.

 Stem op facebook.nl/hetmeer

Op de Facebookpagina van Bowling en Restaurant Het Meer kan tot zaterdag 6 april om 12:00 uur gestemd worden op deze nominaties. Het plan met de meeste stemmen ontvangt 350 euro in aanwezigheid van de regionale pers. Het Meer in Vledder is de jongste telg van het 35-jarige jarige Hotel Brinkzicht en viert deze mijlpaal met de actie RegioKado. Daarbij wordt in 2019 in totaal tien keer het RegioKado uitgereikt.