thuis

Nominaties RegioKado nr. 3 bekend

Nominaties RegioKado nr. 3 bekend

20 april 2019

RegioKado-nominaties-ronde3-bekend

Nominaties RegioKado mei bekend!


RegioKado helpt ook in mei weer een regionaal initiatief waar te maken. Het publiek kan nu stemmen op het tuinterras van de oude school in Vledderveen en Sonja’s Holiday Camp, voor kinderen die niet op vakantie kunnen.

Tuin oude school Vledderveen

In Vledderveen geeft BijOns, een samenwerking tussen Plaatselijk Belang en dorpshuis Heidehoek, de oude basisschool een metamorfose. Het is gelukt om het lege gebouw te benutten als ontmoetingsplek, kleding repair café en inleverpunt voor kleding. Nu is het schoolplein aan de beurt met onder meer een boerenbloementuin en een moestuin. Voor  tuinmeubelen en verf ontbreekt echter het budget.


Sonja’s Holiday Camp voor kids

Sonja van Duijn uit Wolvega organiseert ‘Sonja’s Holiday Camp’ voor kinderen van acht t/m elf jaar, die niet op vakantie kunnen omdat hun ouders dat niet kunnen betalen. Het programma omvat een sportmiddag, disco, karaoke en veel meer. Het gratis evenement is van 26 tot 29 juli op camping Adelhof in Vledder. Om alles te bekostigen kan Sonja de steun goed gebruiken. Er zijn nog plaatsen vrij en aanmelden kan tot 10 mei.

 Stem op facebook.nl/hetmeer

Op de Facebookpagina van Bowling en Restaurant Het Meer kan gestemd worden op deze nominaties. Het plan met de meeste stemmen ontvangt 350 euro in aanwezigheid van de regionale pers. Het Meer in Vledder is de jongste telg van het 35-jarige jarige Hotel Brinkzicht en viert deze mijlpaal met de actie RegioKado. Daarbij wordt in 2019 in totaal tien keer het RegioKado uitgereikt.