thuis

Menukaart

À la carte en streekeigen smullen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelen en groente van het seizoen.

  • Tournedos

    €25.50

    Tournedos van de ossenhaas begeleid met rode portsaus

  • Parelhoenfilet

    €22.50

    Gebakken parelhoenfilet met een saus van pruimedanten

  • Varkenshaasspies

    €20.50

    Huis gemarineerde spies van varkenshaas, met een zoet/pittige satésaus en gebakken uitjes

  • Klassieke wildpeper

    €21.50

    Klassieke wildpeper met champignons, paprika, ui en cranberries

  • Vlees van de dag

    €23.50

    Heerlijk gemarmerd rundvlees van de Herefords koeien uit Kalteren. Iedere dag andere bereidingen. Vraag de bediening naar het daggerecht.

  • Gestoomde koolvis

    €21.00

    Gestoomde koolvis geserveerd met rode paprikasaus

  • Gebakken tongscharfilet

    €20.50

    Gebakken tongscharfilet met een overheerlijke saus van kreeft

  • Groente lasagne

    €19.50

    Vegetarische lasagne met groenten van het seizoen

  • Huisgemaakte wrap

    €20.50

    Huisgemaakte wrap met risotto en champignons, gegratineerd met jonge kaas met Italiaanse kruiden van kaasboerderij ‘De Zeven Koeien’ uit Doldersum

  • Kinder keuzemenu

    €9.50

    Voorgerecht: Gebonden tomatensoep met dansende balletjes of een fruitspies Hoofdgerecht: Uit de frituur; Kipnuggets , frikandel of kroket met frites, mayonaise en appelmoes Uit de pan; kleine schnitzel met frites, mayonaise en appelmoes of poffertjes Een verrassingsijsje na