thuis

Menukaart

À la carte en streekeigen smullen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelen en groente van het seizoen.

  • Kippendij

    €21.00

    Spies van kippendij met een satésaus en lente uitjes

  • Parelhoenfilet

    €22.50

    Gebakken parelhoenfilet met een vijgencompote

  • Diamanthaas

    €24.50

    Gebakken diamanthaas begeleid door een jus van rode port

  • Hachee

    €22.50

    Hachee van het Herefordrund uit Diever

  • Varkenshaasmedaillons

    €21.50

    Varkenshaasmedaillons geserveerd met een saus van Gorgonzola

  • Zwaardvisfilet

    €22.50

    Gebakken zwaardvisfilet met een zoete paprikasaus

  • Snoekbaarsfilet

    €20.50

    Gebakken snoekbaarsfilet geserveerd met een Hollandaisesaus met bieslook

  • Roerbakschotel

    €20.50

    Roerbakschotel van gemarineerde tofu, noedels en diverse groenten

  • Groenteloempia

    €20.50

    Huisgemaakte groenteloempia met een guacamoledip

  • Kinder keuzemenu

    €9.50

    Voorgerecht: Gebonden tomatensoep met dansende balletjes of een fruitspies Hoofdgerecht: Uit de frituur; Kipnuggets , frikandel of kroket met frites, mayonaise en appelmoes Uit de pan; kleine schnitzel met frites, mayonaise en appelmoes of poffertjes Een verrassingsijsje na