thuis

Menukaart

À la carte en streekeigen smullen

Beide kerstdagen: Restaurant geopend vanaf 13.00 uur en live muziek vanaf 17.00 uur!

  • 3-gangen menu

    €37.50

  • 4-gangen menu

    €42.50

  • 3-gangen Kindermenu

    €15.00

  • Paté van wild met uienmarmelade

  • Carpaccio van zalm met mierikswortelmayonaise en cherrytomaatjes

  • Gebakken gamba’s met knoflook en bosui

  • Gebakken eendenborst op een puree van pastinaak en portsaus

  • Houtduifbouillon met kruidenflensjes

  • Romige bospaddenstoelensoep

  • Drentse mosterdoep met uitgebakken spekjes

  • Gebakken hertenbiefstuk met saus van pruimedanten

  • Malse varkenshaas met een heerlijke pepersaus

  • In de oven gegaarde zeebaars geserveerd met witte wijnsaus

  • Gevulde courgette met winterse groenten gegratineerd met boerenkaas

  • Huisgemaakte parfait van kaneel begeleid met karamelsaus

  • Bavarois van Leffe Bruin geserveerd met slagroom en een notenkrokantje

  • Amarenenijs met chocoladesaus en slagroom

  • Koffie of thee met lekkernijen

  • Voorgerechten

    Toastje met gerookte zalm OF Romige tomatensoep met balletjes

  • Hoofdgerechten

    Varkenshaasje met satésaus OF Kroket of frikandel met patat en appelmoes

  • Nagerechten

    Verrassingsijsje met slagroom OF Kleine Dame Blanche