thuis

Gratis jubileumconcert

Gratis jubileumconcert

8 november 2019

orkest-VCE

Fanfarefeestje in Diever

Ter afsluiting van het 35-jarig bestaan van Hotel Brinkzicht en Bowling & Restaurant Het Meer uit Vledder, biedt deze de bewoners een “Jubileumconcert” aan.

st-wiro-reutjeHotel Brinkzicht, samen met Restaurant en Bowling Het Meer een populaire  horeca “hot spot”, bestaat 35 jaar. De mijlpaal wordt gevierd door aan de lokale bevolking een avond- vullend muzikaal spektakelstuk te bieden.

Twee fanfare orkesten  

Ons aller bekende plaatselijke Fanfare VCE Westerveld zal de avond openen en na de pauze is het de beurt aan top Fanfare Sint Wiro uit buurtschap ’t Reutje om het dak van ons gemeentehuis eraf te toeteren” zeg Harrie de Jong, eigenaar van Brinkzicht en Het Meer vol enthousiasme. “Onze jarige horecaformule bestaat uit Hotel Brinkzicht en sinds kort ook ons restaurant met bowling, Het Meer. Dubbel feest dus, daarom hebben we twee fanfare-orkesten uitgenodigd die weten hoe je een uitbundig muzikaal spektakel neerzet. Fanfare Sint Wiro heeft een grote naam en reeds vele prijzen met lof behaald op het WMC te Kerkrade, diverse kampioenschappen in Limburg en sinds 1984 zijn wij als familie De Jong met deze fanfare en hun blaaskapel De Reutjeser Muzikanten nauw bevriend.

Uitgaanscentrum

In Vledder is de afgelopen jaren een uitgaanscentrum met tot over de regionale grenzen reikende allure neergezet. Hotel Brinkzicht, dat ook een reisbureau en een eigen touringcarbedrijf heeft, kreeg recent nog een ingrijpende make over en werd uitgebreid met restaurant & bowling Het Meer. Iedereen in de regio kent het duurzaam gebouwd à la carte restaurant, inclusief de populaire LED- bowling met wedstrijdbanen en innovatieve snufjes.

Burgemeester zet de toon

Het feestelijke concert vindt plaats op zaterdag 16 november in het gemeentehuis te Diever. Om 19:30 uur opent burgemeester van Gemeente Westerveld de heer Jager de avond officieel. Daarna barsten de toeters en slagwerkers los. De toegang is gratis, maar de plaatsen dienen wel van te voren gereserveerd te worden. Dit kan bij Het Meer. Reserveer… want vol is vol!